Biografie

Muziek zit in mijn bloed !!!

​Ik, Petra (aka Elle V) werd geboren op 16 april 1974, mijn wieg stond in Geluwe, bij hardwerkende ouders en een zeer liefhebbende familie. De muziekmicrobe kreeg ik van mijn pépé André mee (de vader van mij pa). Hij speelde trompet, accordeon, orgel enzovoort.  Ik heb 1 jongere zus, Tinneke.

In 1996 trouwde ik met Angelino Dubois en kreeg ik twee flinke zonen Matties (1999) en Brent (2004). Matties speelt ondertussen ook gitaar en Brent is een goochelaar in spé.

Al vanaf het moment dat ik me kan herinneren, zing en dans ik. Op de arm van Mr. Deleu in het kleuterklasjes voor de sint, dat is mijn vroegste herinnering.

Mijn liefste bezigheid in mijn jeugdjaren =>  met een micro in de hand en de radio aan mijn zij, zingen en dansen voor de ruit van mijn vader zijn werkruimte (want die weerspiegelde).

Op 12 jarige leeftijd kwamen de eerste playback- en soundmixwedstrijden en op 17 jarige leeftijd trok ik mijn stoute schoenen aan en vroeg aan een lokale organisator waarom ik niet werd uitgenodigd voor de optredens van Koolzakommegang op Ter Hand in Geluwe. En zo werden mijn eerste stappen als solo artieste gezet. Tijdens een van die optredens werd ik opgepikt door de drummer van een coverband “After Midnight”. Nadien volgden nog de Hardrock coverband “NOZIA” en de Allround Coverband “Missy & The Maniacs”.

Echter, als solo zangeres bleef ik groeien in wat ik deed, en met ouder worden werd ook het zelfvertrouwen groter. De vragen werden talrijker en dus maakte ik van mijn hobby mijn (bij)beroep. Ik veranderde mijn naam naar Elle V (was dat even een moeilijke bevalling en keuze :-p) omdat Petra voor verwarring zorgde tijdens optredens.

Af en toe maak ik nog een zijsprongetje met een huiskamerband “de Fleecekes”. Met een bezetting van een gitarist, percussionist en zangeres brengen we leven in de brouwerij.

En sinds kort sta ik ook vooraan bij de coverband LOW BUDGET van Lauwe!

Wie me aan het werk zag weet ondertussen waar ik voor sta, FUN, ambiance, niets te serieus en vollen bak plezier.

Wie me aan het werk wil zien kan me dus in vele gedaanten boeken, als solo artiest, met een kleine huiskamerband of met een coverband! Voor elk wat wils dus.

 Naast het zingen heb ik een tweede grote passie => Zumba®Fitness